Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014



Αγαπητοί φίλοι ,

Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας ,για το νικηφόρο αποτέλεσμα και την επιλογή μας να συμμετέχουμε ενεργά στην Παράταξη Ανοιχτοί Ορίζοντες με υποψήφιο και τώρα πλέον επόμενο Δήμαρχο Διονύσου ,τον Διονύση Ζαμάνη. Οι  φίλοι και τα μέλη της Δημιουργικής Ομάδας Διονύσου συνέβαλαν με αποφασιστικό τρόπο στη νίκη της παράταξης. Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες  που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Οι εκλογές είναι πλέον παρελθόν. Μπροστά μας έχουμε πάρα πολύ δουλειά  για  να πραγματοποιηθούν οι θέσεις και οι προγραμματικές δεσμεύσεις μας. Εμείς για άλλη  μία φορά δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες με όλες μας τις δυνάμεις στην προσπάθεια  της νέας δημοτικής αρχής να αλλάξουμε σελίδα στο δήμο  μας. .                                    Τα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας θα είναι η καθημερινή μέριμνα της νέας δημοτικής αρχής. 
Ειδικότερα στις προτεραιότητες μας  περιλαμβάνονται:       
Η φροντίδα των συμπολιτών μας ,οι οποίοι υποφέρουν  περισσότερο από την κρίση ,άνεργοι , χαμηλοσυνταξιούχοι  και όλοι όσοι κινδυνεύουν να περιθωριοποιηθούν με:                                                                                                                                                * Επέκταση του κοινωνικού παντοπωλείου και  της κατ΄ οίκο  διανομής τροφίμων.                    
                                                                                                                                                    * Ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (με προσθήκη και της οδοντιατρικής) προς τους ανασφάλιστους κατοίκους, και υλοποίηση προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής μέριμνας.                                                                                                                                      * Συνέχιση του προγράμματος ψυχολογικής υποστήριξης ευάλωτων οικογενειών.                       
Ευρεία παροχή υπηρεσιών από απόσταση προς τους πολίτες με την χρήση διαδικτυακών εφαρμογών (πληρωμή τελών ,υποβολή αιτήσεων και λήψη πιστοποιητικών/βεβαιώσεων κλπ)                                                                                                                                                                           
Η ενίσχυση της διαφάνειας και της λογοδοσίας στην διοίκηση των δημοτικών υποθέσεων.
Αξιοποίηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ για την χρηματοδότηση έργων ,αλλά και κατά προέκταση, για την απασχόληση ανέργων συμπολιτών μας.    
Για την επίλυση των πολύ σοβαρών προβλημάτων ,τα οποία απασχολούν τους πολίτες θα  αξιοποιήσουμε τον εθελοντισμό και την διάθεση πολλών αξιόλογων συμπολιτών μας. Υπάρχουν ανεκμετάλλευτες δυνάμεις ενεργών πολιτών των οποίων την αξιοποίηση θα επιδιώξουμε – στην αλλαγή σελίδας του Δήμου μας.                                                                    
Αγαπητοί φίλοι ,                                                                                                                            Η Δημιουργική Ομάδα Διονύσου  θα συνδράμει  τον Δήμο και άλλους φορείς ώστε να αναλαμβάνονται  πρωτοβουλίες  για μία σειρά δράσεων (πολιτιστικών –αθλητικών –ενημέρωσης      σε επίκαιρα θέματα).       
Δηλώνουμε για άλλη μία φορά ότι θα είμαστε παρόντες στο καινούριο ξεκίνημα του Δήμου μας και καλούμε τα μέλη και τους φίλους της Δημιουργικής Ομάδας Διονύσου να δυναμώσουν περαιτέρω την κίνηση στην προσπάθεια μας να αλλάξουμε σελίδα στον Διόνυσο προς όφελος των πολιτών.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου